Mindenki máshogy szeret futni. Van, aki a zenére szedi a lábait és van, aki inkább csoportban hallgatja mások sztorijait sportolás közben. De mi az utóbbinak az előnye?

  1. Jobb teljesítmény

Ha egyedül vagy, maximum csak a zene tud téged motiválni. Azt viszont nem tudja mondani neked, hogy ne állj le, pár kilométer már csak és meg is vagyunk. Erre sokkal jobb egy partner, aki nem hagyja, hogy feladd a vége előtt.

  1. Barátság

Lefogadnom, hogy erre te is gondoltál. A futóklubok rengeteg új arcot hoznak a közeledbe, akikkel lehet, hogy nemcsak a futás, hanem egész más dolgok is közösek bennetek. Sőt, ki tudja? Lehet, hogy ott találod meg az igazit…

  1. Biztonság

Sajnos előfordult már az évek alatt, hogy megtámadtak futókat. Kívánom, hogy soha ne forduljon ilyen elő többet, de ha csoportban mész el futni, adsz egy plusz esélyt, hogy biztonságban edzhess. 

  1. Eszmecsere

Az a legjobb a futóklubokban, hogy tapasztalatokat szerezhetsz. Segítséget kérhetsz sporttal kapcsolatos kérdésekben. Hol találod a legjobb edzőt? Ki a legjobb sportmasszőr? Lehet, hogy találsz szuper tippeket a társaságban.

Miért jó még? Várom a válaszokat! :)